(075/343-177)

СЕКОЕ КУПУВАЊЕ
ДОНЕСУВА ПЛУС
ПОГОДНОСТИ НА
ПРОГРАМАТА
Што добиваш со Квантум Плус картичката?

ПОПУСТ ЗА ДОБРЕДОЈДЕ

Со зачленување веднаш добиваш 5% попуст на сметката!

РОДЕНДЕНСКО ИЗНЕНАДУВАЊЕ

За роденденско купување ти праќаме посебен подарок.

СПЕЦИЈАЛНИ ПОНУДИ

Персонализирани понуди, акции и попусти само за членовите во текот на целата година.

САМО ЗА ЧЛЕНОВИТЕ НА КЛУБОТ

Специјални попусти само со Квантум Плус картичката

И УШТЕ...

Неверојатни дополнителни погодности

ДИГИТАЛИЗИРАЈ ЈА ТВОЈАТА
КВАНТУМ ПЛУС КАРТИЧКА
Ако имаш картичка
Чекор 1

Избери ја опцијата - имам картичка, а потоа – прва пријава.

Чекор 2

При купување покажи го бар кодот на мобилниот телефон

КВАНТУМ ПЛУС КАРТИЧКАТА
МОЖЕТЕ ДА ЈА ИСКОРИСТИТЕ ВО:

UNDER ARMOUR SKOPJE

EAST GATE

Ul.Belasica 2 lok.K1.10,
1000 Skopje

+38975343177

КВАНТУМ ПЛУС © Сите права се задржани 2022.